Visa vilka ni är på företaget

Om ni har en butik eller annan verksamhet där ni träffar mycket männiksor så kan det vara en fördel att visa vilka ni är på företaget. Butikspersonal ska så klart ha liknande arbetskläder så man särskilja dessa från besökare men det kan också finnas fördel att man har namnskylt så mötet blir personligare med de kunder man pratar med.

Om ni har er personal med på företagets webbsida så kan det också vara en fördel att skaffa namnskyltar eller namnbrickor som man kan ta på sig när arbetsdagen börjar. Dessa kan beställas online och de finns i olika modeller och ni väljer så klart de som passar er bäst. Det kan finnas en fördel om ni kommer överens om att ni använder en och samma modell till alla på företaget. Detta kan vara ett beslut som företagsledning får ta.

Det finns alltid fördelar att visa upp vilka som arbetar på ett företag. Förutom namnskyltar så kan det finnas anledning att även beställa namnskyltar för det kontor man sitter på om personalen har kontor som kunder besöker. Det blir så mycket enklare för de som besöker en viss person på företaget om man se namnet på vederbörande och vid sidan av dörren till kontoret. Det visuella är så enklare om man får en beskrivning att personen du söker sitter till höger längts bort. Står namnet på dörren så vet man direkt att man hamnat rätt.