Skapa en ny webbsajt

Börjar företaget webb att ha gjort sitt. Har den hängt med ett par år och kanske mycket är inaktuellt. Skapa en ny modern webbsajt men ta med det viktigaste från er gamla sajt. Det är en hel del att tänka på när man skapar något nytt. Utseendemässigt så är det alltid en fråga om tycke och smak. Innehållsmässigt så är det viktigt att det är korrekt information och relevant för företaget.

Om det är nytt innehåll som skapas så se till att gör en så kallad redirect från den gamla informationen som låg på sajten till er nya uppfräschade information. Grunden kan vara den samma men det har tillkommit ny fräsch information som passar företaget i det läge man befinner sig nu.

Se till att kontaktuppgifter finns så man enkelt kan hitta detta om man vill kontakta företaget. Det kan finnas fördelar att titta hur andra företag har gjort på sina sajter. Man behöver inte kopiera rakt av utan hämta inspiration till hur man ska bygga sin egna sajt.

Var noga med att kolla upp allt innan ni lanserar er nya sajt. Även om man i efterhand kommer att hitta saker som man vill ändra på så kan man aldrig vara för noga med korrektur och annat så det inte blir felstavningar. Lycka till med er nya sajt.