Få hjälp med besiktning av din fastighet

När du köper eller säljer en fastighet har du mycket att vinna på att låta göra en besiktning. Det kan vara en god idé att vara lite påläst innan en försäljning, så se dig om på internet där du hittar massor av råd och tips!

Se till att besikta din fastighet i god tid så du som säljare har tid att åtgärda eventuella problem inför försäljningen. Om du som säljare är medveten om skicket på din fastighet undviker du att få negativa överraskningar. Ju mer insatt du är desto rättvisare förväntningar kan du ha på förväntat värde och försäljningsresultat.

Många mäklare erbjuder hjälp i form av råd och tips inför din försäljning. Det är mycket viktigt att det finns ett besiktningsprotokoll. För även om bostaden är besiktad så kan det finnas dolda fel som säljaren ansvarar för i tio år efter försäljningen.

Det finns hjälp att få

Förutom mäklare så finns ett flertal företag som sysslar med fastighetsbesiktningar. Du kan till exempel göra en liten eller en stor besiktning. Det är bra att tänka på att en tidig insats kan löna sig och att förebyggande åtgärder alltid är bra. Vill du veta mer om besiktningar så läs mer här och lär dig mer.