Få hjälp genom hela processen att starta aktiebolag

Har du tagit beslutet att starta ett aktiebolag men har svårt att veta var du ska börja? Ett aktiebolag är ett företag där du som aktieägare inte har eget ansvar för aktiebolagets ekonomi. Att starta aktiebolag, speciellt om det för första gången kan vara tidskrävande och det gäller att veta hur du ska gå tillväga. Vill du istället få tid över till annat, är det en god idé att ta hjälp utifrån. Du kan faktiskt få hjälp genom hela processen.

Bra att veta om processen

För att starta aktiebolag behöver du till att börja med ha ett startkapital. Du som startar ett aktiebolag kallas för stiftare. När du och eventuella andra stiftare tagit beslutet om att starta aktiebolag behöver ni upprätta en stiftelseurkund och välja företagsnamn. Anmäler aktiebolaget gör du hos Verksamt. Det är Bolagsverket som registrerar företaget och på deras hemsida finner du även mer information kring själva processen.

Vilken hjälp finns att få

Att få hjälp genom hela processen kommer att underlätta din vardag. Bilda lätt erbjuder kvalitativa bolagstjänster till några av marknadens bästa priser. Läs mer online om hur du får valuta för pengarna, då de med sin kompetens och kreativitet levererar både snabba och säkra lösningar, anpassade efter dina behov.