Affärsresor för företaget

Till en början i ett nystartad företag så kanske inte affärsresor är det första som man tänker på. Förr eller senare så kommer man att åka iväg för företagets räkning och då blir det en affärsresa. Vissa behöver åka oftare än andra och mycket beror på vilken typ av verksamhet man bedriver i företaget.Något som kan vara skönt som företag är att låta någon annan sköta om detta med allt som har med affärsresor att göra. Inte själva resandet det måste man som företag göra själv men att ordna allt kring affärsresorna. Då kan Fast Track Travel vara ett bra alternativ för dig och ditt företag. Med olika servicenivåer så kan det passa alla olika typer av företag.Kolla in de olika nivåerna:

  • Reser man lite så kanske Basic är den nivån man ska ställa sig på. Du bokar dina resor själv men får support från affärsresebyrån då du verkligen är i behov av detta.
  • Vill man få ut lite mer av sitt resande så kan Flow vara den nivån som man vill ligga på. Personlig service och rådgivning för de resor som ska göras inom företaget.
  • Reser man stora delar inom företaget så är Preferred den nivå man ska välja. Här kan man säga att det är fullservice som gäller. Du lutar dig tillbaka både i kontorsstolen och flygstolen, allt annat ordnar resebyrån.

Vi hoppas att ni hittar det sätt som passar ert företag bäst och är enklast för er när det kommer till era affärsresor.